LIVE STREAM | UDLEJNING | PRODUKTION
Live streaming

LIVE-STREAMING.dk


 

Live-streaming i den tid vi lever i

Hvordan afvikler vi DM, NM, EM, stævner, konferencer osv. når Covid-19 presser folk til at holde afstand?

Det kan være en stor udfordring, ikke mindst for indesport. Men også for alt sport hvor entré udgør grundlaget for afviklingen. Og ja det er klart fedest der er publikum, som sætter stemningen og får en god oplevelse. Men tiden er en anden! Og vi ved ikke hvor langt tid der går, før vi igen kan se normale tilstande, det handler derfor om at finde løsninger.

  • PPV har været ret krævende og ofte dyrt at lave men jeg har lavet en platform på live-streaming.dk som betyder at der med kun få solgte billetter, bliver overskud.
  • Jeg har åbnet op for at i selv finder en frivillig eller om jeg medbringer fotografer til opgaven.
  • Lej et af mine live-streamingssystemer og få grundig hjælp til udførsel.

Ønsker i en produktion med flere kamera, grafik, score, jeres sponsor annoncer m.m. i HD kvalitet, så tjek vores løsninger eller kontakt mig, så finder vi en løsning som passer til jer.

 

NYHED! Pay-Per-View platformsløsning, specielt til mindre sportsgrene.

Et samarbejde mellem Sports-web og arrangørerne, hvor grundlaget er at arrangør kan få overskud efter kun 125-150 betalende bruger.

logo livetv

 

NYHED! Pay-Per-View uden risiko

Et samarbejde mellem Sports-web og arrangørerne, hvor Sports-web streamer “næsten gratis”. Ring og få en snak om samarbejdet tlf. 29 66 77 66

 

Pay-Per-View løsning til store events

Inplayer betaling og ubegrænset antal bruger. Adgangs mulighed fra hele verden.

 

Promoverings stream

Udsendelser på SoMe med embedkoder til jeres hjemmeside, eller til en given RTMP server. Priser fra 5000,- ex moms

 

NYHED! Udlejning af komplet live-streamings udstyr

Stream jeres event, koncert, møde mm. Vi kommer med udstyret og en person til at hjælpe jer igang. Priser fra 3600,- ex moms

 

Live streaming til en lukket kanal

Ønsker du ikke streamingen vist offentligt, kan vi tilbyde en kanal hvor kun bruger, som har fået tildelt en kode, kan gå på. En løsning som ofte bliver brugt til virksomheder men løsningen kan også bruges til private, konfirmation, bryllup o.l.

Vi laver altid back-up af udsendelsen, så de gode minder kan ses igen og igen.

 

Jeres egen TV Kanal

Hjemmeside med livestream kanal, arkiv, evt. PPV m.m. Ta' kontrol og få opbygget jeres egen kanal, jeg laver alt det tekniske, så det er nemt for jer.

 

Fler kanals udsendelser

Har du events eller mesterskaber hvor i benytter flere baner, mødelokaler eller haller samtidigt. Vi kan streame over flere kanaler samtidigt.

 

 

Du er altid velkommen for en snak, kontakt Kurt Simonsen tlf. 29 66 77 66 eller skriv til mig på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

eprivacy

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.