Pay-Per-View uden risiko

Har i et event, turnering eller mesterskab i ønsker live stream på, men ikke selv ønsker at tilbyde det. Så kan et samarbejde med Sports-web måske være løsningen. En evt. aftale vil bygge på en risikoberegning på antal forventet solgte billetter. Vi kan ikke give garanti for at indgå i alle projekter, men kontakt os og lad os få en snak herom.

 

Hvorfor vælge denne løsning?
Løsningen er god til de arrangører som ikke ønsker at bruge penge på live-streaming, men gerne vil give fans m.f. mulighed for at købe adgang og se det bedste fra jeres sport.
Vores mål er at sætte fokus på jeres sport og at vi kan vækste sammen.

 

 

Pay-Per-View løsning

Et samarbejde mellem Sports-web og arrangørerne, hvor grundlaget er at arrangørerne kan få et overskud fra online billetsalg. Vi afgiver en fast pris for produktionen. Billetsalget går til arrangørerne.
På platformen www.live-tv.dk, som er special bygget til mindre ppv udsendelser, har vi sænket de faste udgifter, så også mindre forbund og klubber kan være med. Ofte vil ca. 150 solgte billetter være nok til at dække omkostningerne. Platformen er beregnet til max. 500 bruger.

 

Giv fans muligheden for at følge din sportsgren!
Løsningen er lavet til de arrangører som ønsker at fans, familie m.f. kan følge med hjemme. Sæt fokus på din sport og gense de store øjeblikke.

logo livetv

 

Pay-Per-View løsning til store events

In-player betaling og ubegrænset antal bruger. Adgangs mulighed fra hele verden.
Vi afgiver en fast pris for produktionen samt ca. pris for data, indtægterne går til arrangørerne. Denne type af udsendelser kræver ofte en god markedsføring for at kunne give det ønskede afkast. Typisk minimum 300+ billetkøb. Vi hjælper jer hele vejen med alt det tekniske.

 

En high end løsning!
Løsningen er lavet til de arrangører som ser muligheder i ekstra indtjening via livestream. Da produktions prisen kan løbe op, bør i have klare forudsætninger for at opnå overskud. Vi har både gode og knap så gode erfaringer med store PPV udsendelser, så få en grundig samtale med os først. Men har i den rigtige idé, kan der være rigtig mange penge i denne løsning.

 

{convertforms 1}